Sociální sítě
Nahoru

Aman Resorts – jedinečné a luxusní

Podle všech dostupných průzkumů a výzkumů se máme čím dál lépe. Častěji cestujeme do zahraničí a pečlivěji si vybíráme, kam nás kroky zanesou. Ruku v ruce s tím roste i obliba dovolených na míru, které bohatí lidé upřednostňují před katalogovou nabídkou cestovních kanceláří. Ačkoliv si za organizaci luxusní dovolené trochu připlatíte, vyváží to úspora času a fakt, že je na dovolené doopravdy vše podle vašich představ.

Špičkou na trhu v plánování luxusních dovolených na míru je společnost Exclusive Tours. Její školený tým travel designerů každoročně připraví stovky dovolených ve všech koutech světa. A to nemluvíme jen o klasických výletech do plážových resortů. Africké safari? Líbánky na Maledivách? Expedice na Antarktidu? Stačí říct. Vše lze zařídit.

pool suite view 4.tifTravel designeři Exclusive Tours také moc dobře vědí, co od kterého hotelu můžete očekávat, kam vyrazit s rodinou, kam jen ve dvou, kam za sportem a samozřejmě také zda zrovna v dané destinaci neprší. Příprava luxusní dovolené na míru je totiž vysoce komplexní záležitost, do které tito profesionálové vkládají velké množství energie. A inspirace.

Travel designerka Jitka Kolmanová je vášnivou cestovatelkou, která dokáže luxus poznat a docenit. Proto se vám rozhodla doporučit hotelový řetězec, který u nás není příliš známý, ale představuje naprostou špičku ve světě luxusního cestování. A tím je Aman Resorts.

Swimming Pool DayLuxusní hotely Aman mají něco, co žádné jiné hotely nenabídnou. Pomineme-li perfektní servis, výtečnou kuchyni a bohaté zázemí pro vše, co vás napadne, je každý hotel řetězce zcela unikátní. Svou polohou, svým designem a také tím, že je skutečným místem klidu a míru, navrženým v naprostém souladu s prostředím, ve kterém se nachází.

Aman Sveti Stefan

Jeden z nejikoničtějších resortů Aman je černohorský Aman Sveti Stefan. V dávných dobách se jednalo o ostrovní opevněnou vesnici, dnes však tento historický skanzen poskytuje luxusní ubytování, soukromí a nezapomenutelný zážitek přímo na břehu Jaderského moře. Cena za noc ve vile začíná na 25 tisících Kč.

Amandari

Mnoho hotelů Aman se však nachází daleko za hranicemi Evropy. Mezi nejpopulárnější patří Amandari, který stojí nedaleko města Ubud na vyhledávaném indonéském ostrově Bali. Nebeský zážitek vám zařídí místní spa, ležící na dohled od úchvatných rýžových teras. Cena za noc ve vile uprostřed indonéské džungle začíná na 15 tisících Kč.

Amangiri

Poslední resort Aman, který rozhodně stojí za zmínku kvůli své unikátní lokaci, je Amangiri. Najdete ho totiž přímo na úpatí Grand Canyonu v americkém státě Utah. Na první pohled byste si vůbec nevšimli, že tu nějaký hotel je. Tak dokonalé má mimikry. A k tomu nabízí suity s ničím nerušeným výhledem až za horizont. A třeba i vlastním bazénem. Cena za noc v této pouštní oáze začíná na 36 tisících Kč.

Plánujete dovolenou? Zaujal vás některý z výše zmíněných hotelů? Pamatujte, že nabídka Aman Resorts je velmi pestrá a travel designeři Exclusive Tours vám rádi pomohou s výběrem. Kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu

udavsky@exclusivetours.com a nechte si naplánovat dovolenou na míru.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.