Sociální sítě
Nahoru

Valentýn plný lásky se šperky Halada

Kdy jindy vyjádřit svou lásku, než o dnu všech zamilovaných? Svatý Valentýn nemusí být jen časem pro drobné dárky, ale i velká gesta. Darujte své srdce v podobě dokonalého šperku, který vaši vyvolenou dostane do kolen. Anebo poklekněte vy sám a odhalte své city tím nejúžasnějším způsobem – žádostí o ruku.

Halada Masterpieces (1)Ať už se svou milovanou rozhodnete potěšit náhrdelníkem, náušnicemi nebo přímo diamantovým zásnubním prstenem, vybírejte nejen podle vzhledu, ale i precizního zpracování. Rodinné klenotnictví HALADA vám nabídne variaci úchvatných šperků ze zlata či platiny, doplněné jak diamanty, tak i drahými kameny, jako jsou ametysty, topazy či safíry nejrůznějších barev.

Halada Droppio náušnice s ametystem 26.500 KčS neuvěřitelnou 26letou tradicí na českém trhu firma nabízí nejen luxus a eleganci, ale především záruku mimořádné kvality. I blízký pohled na kterýkoli šperk z nové kolekce vás přesvědčí o mimořádné hodnotě mistrně zpracovaného klenotu. Nebojte se udělat velký krok a projevte svou lásku s jistotou.

Capolavoro Espressivo náušnice s topazem Sky Blue 33.500 KčPokud jste se rozhodli k onomu velkému kroku, ale s výběrem zásnubního prstenu si nejste úplně jistí, zamiřte rovnou do pražského butiku Marry Me by Halada. Obchod, kde bude zodpovězen jakýkoli váš dotaz či splněno kterékoli zvláštní přání, se zaručeně stane místem, z nějž odejdete s tím pravým šperkem pro vaši vyvolenou.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.