Sociální sítě
Nahoru

Valentýnské hýčkání v hotelu Emblem

Toužíte strávit svátek všech zamilovaných v nevšedním stylu? Není nic lepšího, než prožít se svou drahou polovičkou dokonalou noc ve stylovém prostředí, se sklenkou dobrého šampaňského a v doprovodu exkluzivních wellness procedur, které uvolní vaše tělo a naladí smysly na romantickou vlnu.

Emblem Hotel M Spa (2)Hotel Emblem, nacházející se v historickém centru hlavního města, připravil na svatého Valentýna speciální program, díky kterému se pro vás tento jedinečný den stane zcela nezapomenutelným. Romantické chvíle ve dvou společně prožijete v luxusním dvoulůžkovém pokoji, ale i ve zdejších lázních M Spa. Užijte si neodolatelný pocit tepla a ty nejlepší ingredience, jako je bambucké máslo nebo bavlníkový olej, které z vaší pokožky vykouzlí hebký samet.

Emblem Hotel M Spa (1)Valentýnské hýčkání v M Spa odstartuje sladká cukrová exfoliace pomocí tělového peelingu Pure Altitude Crystal de Neige a následovat bude uvolňující masáž celého těla Pure Altitude Candle, která vás připraví na noc plnou vášně. Uvolňující proceduru zakončíte sklenkou lahodného Prosecca a, pokud včas vytvoříte rezervaci, koupelí ve vyhřívané vířivce na střešní terase, kde tu nejromantičtější atmosféru dotvoří nádherný výhled na večerní Prahu.

Emblem Hotel M Spa (3)

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.