Sociální sítě
Nahoru

3 honosné destinace, které se otevřou v roce 2018

Velkolepých otvíracích akcí se bude konat mnoho. Ale jen některé slibují skutečnou exkluzivitu v podobě výjimečného soukromí nebo jedinečného přístupu do chráněných území. Uvádíme několik z nich, které se chystají v tomto roce uvítat první návštěvníky. Třeba se do nich vydáte také.

beach-hotel-openings-1170x659

  1. Anantara Maraú Bahii v Brazílii

Hosté dorazí až přímo do resortu soukromým letadlem. Anantara Maraú jim tu nabídne 30 luxusní pokojů, apartmá i bungalovů. A také lázně Anantara Spa. Velkolepé pobřeží pak umožní prožít výjimečné zážitky při surfování, potápění, ale také při jízdě na kole nebo na koních. Překrásné vodopády a přírodní bazény, v nichž se můžete koupat, jsou dostupné díky člunům.

Anantara-Marau-Bahia-Resort-Brazil-770x498

  1. Chedi Lustica Bay, Černá Hora

Resort je situovaný na pobřeží Černé Hory. Nabídne impresivní pohled na Jadranské moře, pro hosty tu bude nachystáno 110 pokojů, 2 restaurace, bar, konferenční sál a obchodní zóna. Půjde o největší pětihvězdičkový hotel v této destinaci. K dispozici bude i relaxační zóna, v níž si budete moct zaplavat ve venkovním bazénu nebo ve vyhřívaném vnitřním bazénu. Tělo si tu můžete nechat hýčkat také v lázních, nebo naopak posilovat ve fitness centru či tělocvičně.

The-Chedi-Lustica-Bay-770x495

  1. Avani Sunset Coast Samui Resort & Villas, Thajsko

Resort je ukrytý v zátoce se zlatým pískem, která je lemovaná kokosovými palmami. Bydlení vyniká tradičním thajským řemeslným uměním, ale i moderním dekorem. Resort nabídne 39 designových pokojů s privátními balkony, dále 19 vil s výhledem orientovaným k moři a se soukromými bazény. Hosté tu najdou také nekonečný bazén, posilovnu, elegantní plážový bar a restauraci.

AVANI-Sunset-Coast-Samui-Resort-Villas-Thailand-770x332

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.