Sociální sítě
Nahoru

Variace chutí pro zdraví

Restaurace Vapiano připravila speciální zimní menu, které pracuje tradičně s čerstvými surovinami, aby tak podpořila imunitu našeho organismu vůči náporu špatného počasí a zachovala přitom zcela nasycený žaludek každého strávníka. Speciální menu Colorlicious občerství všechny vaše smysly.

Pasta Really Red SMALL_preview

Součástí menu je Žlutý salát ze žluté čočky s kostičkami manga, Žlutá bramborová polévka nebo Červené těštoviny campanelle se sušenými rajčaty, bílou cibulí a červenými cherry rajčaty v omáčce pesto rosso s červeným vínem, máslem, černým pepřem, bazalkou a citronovou kůrou. Ozdobeno kousky buvolí mozzarelly a nakonec Černá pizza.

Yellow Mellow Salad SMALL_preview

Inovativním konceptem „Fresh Casual Dining“ sítě Vapiano dorazil do České republiky teprve nedávno, ale mnoho z nás jej dobře zná z okolních evropských zemí, kde najdete více než 200 poboček. A ta první vznikla v Hamburku v roce 2002. U nás si v ní pochutnáte například v OC Chodov nebo v Quadrio Národní.

Vapiano-Chodov-006_preview

 

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.