Sociální sítě
Nahoru

Variace chutí pro zdraví

Restaurace Vapiano připravila speciální zimní menu, které pracuje tradičně s čerstvými surovinami, aby tak podpořila imunitu našeho organismu vůči náporu špatného počasí a zachovala přitom zcela nasycený žaludek každého strávníka. Speciální menu Colorlicious občerství všechny vaše smysly.

Pasta Really Red SMALL_preview

Součástí menu je Žlutý salát ze žluté čočky s kostičkami manga, Žlutá bramborová polévka nebo Červené těštoviny campanelle se sušenými rajčaty, bílou cibulí a červenými cherry rajčaty v omáčce pesto rosso s červeným vínem, máslem, černým pepřem, bazalkou a citronovou kůrou. Ozdobeno kousky buvolí mozzarelly a nakonec Černá pizza.

Yellow Mellow Salad SMALL_preview

Inovativním konceptem „Fresh Casual Dining“ sítě Vapiano dorazil do České republiky teprve nedávno, ale mnoho z nás jej dobře zná z okolních evropských zemí, kde najdete více než 200 poboček. A ta první vznikla v Hamburku v roce 2002. U nás si v ní pochutnáte například v OC Chodov nebo v Quadrio Národní.

Vapiano-Chodov-006_preview

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.