Sociální sítě
Nahoru

Chanel si pustíte na Apple music

Chanel nyní umožňuje svým fanouškům prožít „náladu“ módní přehlídky Chanel kdekoli na světě, prostřednictvím svých výhradních playlistů v Apple music aplikaci. Pokud tedy používáte některé z mnoha zařízení rodiny Apple, tak se můžete naladit na módní vlnu a nechat se vnést do světa Karla Lagerfelda.
chanel-couture-fall-2018-09b
Nikdo neumí lépe vytvořit atmosféru na módní show, než král současné módy Karl Lagerfeld. Je si vědom toho, že je důležité hosty vtáhnout do děje. Nestačí jen předvést kolekci, je třeba pojmout přehlídku jako divadelní představení, aby lidé lépe pochopili, co samotného návrháře inspirovalo. Pomůže pochopit vzory, barvy, střihy, vše dohromady s dekoracemi, prostorem a hudbou tvoří celkový scénář módní přehlídky. Kdokoliv z vás, kdo měl možnost sedět v hledišti, tak si je vědom toho, jakou sílu hudba má a to se nejedná jen o přehlídky značky Chanel, ale třeba ve filmu nebo jinde, kde najdeme umění, emoce a styl.

chanel-apple-1170x658

Chanel Show Soundtracks bude v podstatě playlist s použitými skladbami během jakýchkoliv přehlídek po celém světě. Ty nejlepší skladby jsou aranžovány zvukovým mistrem Michel Gaubertem. Ale není to jen o hudbě z přehlídek. Chanel nabízí soukromý pohled do iPodů známých osobností spojených se značkou. Najdete tam speciální playlisty, které připravily tváře Chanel, a mluvíme třeba o Pharrell Williamsovi, Caroline de Maigretové, Sébastien Tellierovi a nebo Ibeyi. Vstupte do exklusivního světa Chanel prostřednictvím jedinečných playlistů v Apple music.

watchos4-series3-apple-music-playlist-watch-hero

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.