Kosmetika | 23.2.2018 | Libka Safr

Zdravá a přirozená krása Chanel

Již v roce 2013 se díky řadě LES BEIGES od Chanel se stala přirozenost stylem a tento trend trvá dodnes. Krása s jednoduchostí, elegancí, svobodou a jedinečností, co přesahuje hranice módy a času. Taková krása je nadčasová a přesahuje jakékoliv limity. Make-up se stal jednoduchým a intuitivním, bez ohledu zda je noc či den.

LES BEIGES_2018_Double Page Ad Visual_Worldwide

Tento tzv. nahý styl má vlastní pravidla. Pleť se stává čistou, odhaluje strukturu pokožky; přirozené barvy se zdůrazní červení na lícních kostech a rtech, aby zdůraznily zdravý nádech pleti, zatímco oči jsou zahaleny zemitými odstíny barev. Všechny ženy mají možnost ukázat své přirozené výhody, které jim příroda nadělila. Tento styl jen podtrhuje momentální trend důrazu na zdraví ve všech podobách.

MA2017_24_0054_4

Les Beiges SHEER HEAlTHY GLOW TINTED MOISTURIZER SPF 30/Pa++ přirozeně pokryje pokožku a dodá jí zdravý lesk. Jeho ultrajemná a hedvábná textura se okamžitě vpije do kůže, což má za výsledek saténový příjemný povrch. Máte okamžitě pleť sjednocenou jako při použití klasického make-upu, ale zároveň hydratovanou s vyrovnanou texturou. Můžete se tak tvářit, že takto dokonalá pokožka je vaší jakoby jste nepoužili žádného kosmetického pomocníka.

MA2017_09_1380_RVB

Posledním krokem, který nesmíte opomenout je použití rtěnky v odstínech červené či růžové. Ta dodá celkovému looku šťávu a mladistvost. Toto líčení je univerzální a dobře bude fungovat při jakékoliv příležitosti.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz