Sociální sítě
Nahoru

Výhled za 500 milionů v New Yorku

Duplex Penthouse na legendárním Plaza Residences je unikátní projekt, který lehce překoná vše další, co jste mohli v nabídce developerů vidět doposud. Luxusního bydlení najdete v této lokalitě mnoho, ale aby se spojil výhled s nezaměnitelným interiérem, to vidíme poprvé. Penthouse je umístěn v posledním patře, což umožňuje současně se dívat na Central Park, ale také na slavnou Fifth Avenue. Hlavní galerie a balkonem kouká na ikonické náměstí Grand Armory.

high-end-penthouse-NY-1-871x580

Když zaplatíte 500 milionů korun, tak se stanete majitelem bytu s dvaceti pokoji. Design je inspirován renesančním obdobím, což byste určitě v centru New Yorku nečekali. Budete se cítit jako královská rodina. Obklopeni budete prací zručných řemeslníků, kteří postupovali při budování interiéru stejně jako jejich předci v dávných dobách, vše je ruční práce. Včetně obnovených podlah z tvrdého dřeva nebo obložení stropů speciálním dekorem.

high-end-penthouse-NY-8-871x580

Ovšem součástí jsou i nové technologie, jako je třeba mediální místnost a v dalších místnostech najdete vlastní kancelář, bar, formální jídelnu ale také vlastní bistro ve stylu Eat-In Kitchen, čajovou místnost s malbou na zdi od Hilary Knight, autora díla Eloise v The Plaza. Dále ložnice se čtyřmi koupelnami, jedno samostatné apartmá v patře nahoře, a nakonec třeba šatnu nebo spa, které je tu jen pro vás. Tento rozhodně prémiový byt s nejnovějšími a nejluxusnějšími technologiemi a vybavením, je vrcholem do této doby nabízených nemovitostí v New Yorku a koupit jej rozhodně nebude běžnou investicí ve vašem portfoliu. Nabízí jej k prodeji slavná společnost Sothebys Reality.

high-end-penthouse-NY-7-871x580

high-end-penthouse-NY-2-871x580

 

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.