Hotely | 14.5.2018 | Marek Zelený

Kosmická energie lásky, harmonie a letní pohoda

Léto bude nabyté prožitky. Vše bude proudit na vlně kosmické energie lásky, harmonie a letní pohody. Top program hosté vyhlášeného Chateau Mcely zažijí o svátečních dnech 4. – 6. července, kdy proběhne CHAMPAGNE TIME – stylová degustace Champagne HATON u přírodního koupacího jezírka.
foto pár patio BellavistaCo si zalenošit na lehátku, ve vířivce nebo si chladit nožky přímo v jezírku? K tomu sklenka Champagne HATON, music a bublinky v hravých sklenkách. O víkendech 14. – 15. července a 10. – 12. srpna jsou připraveny CHILL OUT WEEKENDS & DJ LUMIERE (rezident DJ Buddha bar Prague).
přírodní jezírko IHra barev, světel a nadpozemské hudby bude souznít s ranním strečinkem, meditačním koncertem tibetských mís s Františkem Horváthem, neřízenou meditací či jógou s hudbou k duši s Janou Kyriakou. O víkendu 27. – 29. července hosty čeká BODY, MIND & SPIRIT WEEKEND naplněný meditací, jógou, strečinkem, během ve Svatojiřském lese, procházkou pěti smyslů vnímání přírody a bylinek a kurzem míchání přírodní kosmetiky. Nebudou chybět ani oblíbená letní kina pod širým nebem. Pohodlně se uvelebte na piknikové dece, se sklenkou vína a domácím popcornem, letní mcelská show začíná.
edf
Romance at Chateau Mcely

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz