Sociální sítě
Nahoru

TAG Heuer spouští novou reklamní kampaň s Carou Delevingne

Cara Delevingne je zpět v týmu ambassadorů TAG Heuer. Jako topmodelka a múza světových umělců ovládla svět modelingu a kinematografie svojí divokou povahou a nevázaným humorem. Prakticky nepřetržitě fotí a filmuje v Los Angeles, Paříži, New Yorku nebo Miláně. TAG Heuer Cara Delevingne lion campaign 2018 (002)Je neustále v záři reflektorů a tvoří hollywoodské trháky i malé soukromé projekty. Nemarní čas. Ráda boří pravidla hry, řád věcí i společenské mýty. A ještě raději vše řídí podle svých představ a vášní. Tato temperamentní žena se nebojí ničeho, zkouší i zpěv a psaní povídek.

Svým kouzlem ovládá davy, jen na Instagramu má přes 41 milionů followerů. Své radosti a starosti zde sdílí prostřednictvím vtipných i dojemných příběhů.

TAG Heuer Cara Delevingne lion campaign 2018 3 (002)Cara Delevingne se neočekávaně objevuje na neočekávaných místech. Zdolává stále nové výzvy s přirozenou elegancí a řevem lvice. Je zosobněním vytrvalosti a úspěchu a důkazem toho, že můžete dosáhnout všeho, co si zamanete. Narodila se ve znamení lva. Lev je jejím symbolem a inspirací.

TAG Heuer Cara Delevingne Lion Campaign 2018 4 (002)Cara Delevingne, fotograf David Yarrow, specialista na snímky divokých zvířat, a Kevin Richardson, známý zoolog a přítel nezkrotných šelem, se vydali do opuštěných plání Jižní Afriky vytvořit fotografie pro novou reklamní kampaň TAG Heuer. Ve volné přírodě a s živým lvem tak vznikla série syrových snímků plných napětí a divoké energie.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.