Sociální sítě
Nahoru

NY Yankees v pantoflích Gucci

U Gucciho jsme zvyklí na polštářky lemované kožešinou či jiné výstřednosti, ovšem tím to nekončí. Módní dům nyní zavedl nový styl odkazující na fanoušky New York Yankees. Nedávno šla do prodeje celá řada baseballových čepic a vlněných šátků s logem ikonického basebalového týmu. Tato kolekce byla součástí spolupráce s Yankees a i tyto nové kožené pantofle pravděpodobně patří do stejné „rodiny“ produktů, které vzdávají hold americkým příznivcům národního sportu. Pár vyjde na 980 dolarů, tedy asi na 22 000 Kč.

 

Zatímco klasiky z této řady nejsou podšívané, tak tyto pantofle mají prošívanou saténovou vložku pro maximální pohodlí. Asi aby v nich fandové na tribuně mohli pohodlně chodit, i když se zápas prodlouží. Co se týká vzhledu, tak design počítá s ikonickými prvky Gucci, jako jsou červeno zelené pruhy na přední straně nebo malé logo na boku, ale také počítá s logem NY vpředu, pěkně na viditelném místě. Prodávají se v koženém provedení, v černé barvě, v pouzdře GG, které je také opatřeno štítkem MLB ™. Můžete si je zakoupit online. A až pojedete příště do New Yorku na zápas, tak v nich můžete zářit mezi ostatními fanoušky, kteří nestihli tuto mimořádnou kolekci zakoupit.

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.