Sociální sítě
Nahoru

Carollinum přináší značku Mido zpět na Český trh

Rodinná společnost Carollinum, která se specializuje na prodej a velkoobchodní distribuci luxusních hodinek, rozšířila své portfolio o výhradní zastoupení značky Mido v České republice. Děje se tak při příležitosti 100. výročí založení švýcarského hodinářského domu.

Za 22 let na českém trhu se nám podařilo spolupracovat s více než 15 prestižními značkami. Mido se již od svých počátků vyznačuje důrazem na funkčnost, jednoduchost a nadčasovou estetičnost. Výrazně tak doplní stávající naše portfolio předních švýcarských hodinářů,” říká k novince manažer velkoobchodu Jan Valenta. Veškerá produkce Mido se vyznačuje kombinací kvality, inovace, funkčnosti a nadčasového designu za dostupnou cenu. Právě jistá fascinace technickým pokrokem a ikonami světové architektury stojí za inspirací každé modelové řady.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.