Sociální sítě
Nahoru

Pohoda na sněhu: Taxis Snow Polo 2019

Golf, jachting, pilotování letadel nebo kiting jsou jistě atraktivními sporty, kde se potkávají i zajímaví lidé, ale co pólo? Už jste někdy byli na zápase koňského póla? „Pólo handicap je vaše vstupenka do světa“, pravil jednou Winston Churchill.

Taxis Polo je sérií turnajů koňského póla, které budou probíhat na Dostihovém závodišti v Pardubicích. Spolupořadatelem turnajů je jeden z nejstarších a v současné době co do počtu hráčů i největší klub koňského póla v České republice – Aviator Polo Club. Jedná se o jediný turnaj svého druhu v České republice, čímž se řadí mezi mezinárodní turnaje, jakými jsou například Snow Polo St. Moritz nebo Snow Polo World Cup Kitzbühel. Prožijte spolu s námi, portálem iLuxus.cz, nezapomenutelnou atmosféru tohoto královského sportu, zasněžené a dokonale upravené arény, překrásných jihoamerických pólo koní, bojovného zápalu čtyř mezinárodních týmů a přátelského ducha hráčů. Využijte tak možnost ojedinělého zážitku i nových setkání. Pólo na sněhu si dokonce můžete sami vyzkoušet.

Přijďte povzbudit český pólo tým – finálový den se koná v sobotu 2. března 2019 na Dostihovém závodišti v Pardubicích od 11 hodin. Čeká vás atraktivní program, dětské pólo, zápas o třetí místo a finálový zápas o vítěze turnaje. Součástí vyhlášení vítězů bude vyhlášení také nejlepšího koně turnaje a cena fair-play pro nejférovějšího hráče. Ale cenu si odnesou i diváci – za nejlépe oblečenou dámu turnaje a nejlépe oblečený pár turnaje.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.