Sociální sítě
Nahoru

Dejte sbohem slídilům a nudě s novými počítači Lenovo

Vybrat si mezi obrovskou záplavou počítačů a notebooků ten správný může být pořádný oříšek. Nejde už jenom o to, jak takový stroj vypadá nebo jaká je jeho cena. Od nového parťáka očekáváme, že bude výkonný, stylový, flexibilní a zároveň nabídne něco navíc. Všechny tyto požadavky splňují nová zařízení od Lenovo, která svým uživatelům přináší řadu chytrých řešení v elegantním designu.

Práce na veřejnosti? Hračka!

V dnešní době už dávno nemusíte při práci sedět jenom doma nebo v kanceláři. Pracovat můžete pohodlně třeba i ve vlaku při cestě do práce nebo v kavárně mezi jednotlivými schůzkami. V takových chvílích je ale třeba dávat si pozor na to, aby vám okolí neprohlíželo citlivé materiály přímo na displeji. Tenký notebook Lenovo Yoga S940 nedá slídilům nejmenší šanci.

Tenhle elegán vás dokáže okamžitě upozornit, když vám někdo bude koukat přes rameno na displej. Navíc vám za pomoci chytrých funkcí poskytne bezpečnost a soukromí při práci aniž byste musela obětovat své vlastní pohodlí. V momentě, kdy odvrátíte hlavu od obrazovky, zareagují senzory s umělou inteligencí a uzamknou displej před všemi zvídavými pohledy. Umělá inteligence dokáže dokonce i ztlumit okolní šum a další rušivé elementy ve chvíli, kdy potřebujete na svém počítači vyřídit důležitý konferenční hovor.

Lenovo Yoga S940 je také důkazem toho, že chytrá řešení mohou přicházet v elegantním a stylovém provedení, za které se nemusí stydět ani vrcholové manažerky. Tento výjimečně tenký notebook je prvním zařízením na světě s konturovým sklem, které opticky zmenšuje rámečky pro efektivní design.

Partner pro kreativní duše a milovníky filmů

Občas je ale lepší sednout si s prací v pohodlí a klidu domova. Své o tom vědí kreativní lidé, které může múza políbit prakticky kdykoliv. Ať už potřebujete přivést inspiraci k životu, nebo jen tak zkoušíte své možnosti pro zahnání dlouhé chvíle, pomůže vám mimořádně flexibilní stolní počítač typu vše v jednom Lenovo Yoga A940.

Displej tohoto počítače můžete díky šikovnému kloubu naklonit až do 25stupňového režimu kreslení. Díky tomu se budete při kreslení, skicování nebo upravování jakéhokoliv materiálu s pomocí digitálního pera cítit pohodlně a práce vám půjde skvěle od ruky. Kromě tohoto prvku je velkým esem v rukávu tohoto počítače také jeho velký 27palcový 4K IPS dotykový displej s technologií Dolby Vision. Ten vám zobrazí všechny obrázky a videa v perfektní kvalitě s mimořádně živými barvami.

Kvalitní obraz a zvuk si ale můžete vzít i na cesty. Do děje vašeho oblíbeného filmu vás kdekoliv a kdykoliv může vtáhnout konvertibilní notebook typu 2v1 Lenovo Yoga C730. Se svými reproduktory JBL s technologií Dolby Atmos a 15palcovým 4K displejem vás jednoduše popadne a už nepustí. Navíc vydává méně škodlivého modrého světla, což je příjemnější pro vaše oči.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.