Sociální sítě
Nahoru

Putinův podpis za půl milionu

Zatímco nám tradice diktuje, že na většině svateb jsou vždy nevěsta a ženich či jejich rodiny těmi nejvýznamnější osobnosti, tak to není pravidlem. To se ukázalo na svatebním obřadu rakouského ministra zahraničí, který se nedávno konal ve Vídni. Tou hlavní hvězdou, která zastínila všechny ostatní nebyl nikdo nenápadnější, než-li jeden z nejvlivnějších lidí na planetě a to samotný ruský prezident Vladimír Putin.

Byl to skutečně pořádný den plný osobnoatí na svatbě Karina Kneissla a podnikatele Wolfganga Meilingera ve Vídni. Řada zahraničních hodnostářů a významných osobností mohla povečeřat s ruským prezidentem, který byl pozván jako osobní host nevěsty. Ale vrcholem programu bylo podepsání auta Volkswagen Beetle, který dovezl samotnou nevěstu na svatební obřad. A tady se právě počal rodit zajímavý zisk, který putoval samozřejmě na charitu. Pokud si myslíte, že podpis nemá žádnou hodnotu, tak se určitě mýlíte. Vozidlo v dražbě utržilo neuvěřitelných 20 000 eur, tedy asi půl milionu korun. Vítěz byl anonymní, byl jím rakouský podnikatel a raduje z tohoto originálního autíčka s tím nejoriginálnějším podpisem na světě.

Více z rubriky Aukce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.