Sociální sítě
Nahoru

Rozmazlujte své psí miláčky: Brit nově nabízí chutné konzervy plné masa

Přední český výrobce krmiv Brit pro domácí mazlíčky, přichází s novými řadami masových konzerv pro psy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein, jejichž základními složkami jsou svalovina a vnitřnosti. Obě nové řady obsahují vysoký podíl šetrně zpracovaného kvalitního masa, což z nich v psích očích dělá neodolatelně chutnou a voňavou pochoutku.

Svalovina a vnitřnosti jsou složky, které odpovídají přirozené stravě psů. A to je hlavní důvod, proč výrobce volí receptury, které jsou založeny právě na masu a orgánech. Živočišné tkáně slouží jako různé zdroje bílkovin a psímu jídelníčku zajišťují vynikající chutnost a vůni. Nové konzervy jsou vhodné jako kompletní, vyvážená strava, doplněk ke granulím i jako odpolední svačinka. V jejich složení se navíc nevyskytuje žádný lepek, sója ani geneticky modifikované organismy (GMO).

Řada Brit Paté & Meat obsahuje pouze maso, svalovinu, srdíčka, játra a plíce. Část konzervy tvoří paté, část kousky masa a celých vnitřností. Vše je navíc doplněno lososovým olejem, ideálním zdrojem Omega-3 mastných kyselin. Jejich receptura neobsahuje žádné obiloviny.

Konzervy Brit Monoprotein se od Paté & Meat liší tím, že se jejich složení zakládá vždy pouze na jednom druhu masa, svaloviny a orgánů. To je zárukou toho, že v nich není skryta žádná ingredience ze zdroje, který by alergii či intoleranci mohl u psa vyvolat. Čtyři druhy konzerv z řady Monoprotein jsou navíc doplněny hypoalergenní přílohou – rýží nebo sladkými brambory, které mají pozitivní vliv na zdraví trávicího traktu, podporují činnost imunity a pomáhají regulovat hladinu krevního cukru.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.