Sociální sítě
Nahoru

Vegetariánský gastro orgasmus

Šéfkuchaři fine dining restaurace Benjamin tentokrát sestavili menu, které potěší oko, žaludek i celé tělo všech vegetariánů a zajisté nejen jich. Menu bude k dispozici vždy jeden pátek a sobotu v měsíci.

Od dubna budou moci návštěvníci restaurace Benjamin ochutnat jarní vegetariánské menu executive chefa Štěpána Návrata, šéfkuchařů Radka Jakubce a Tomáše Torhana. V nabídce nebude však pokaždé, ale pouze jeden pátek a jednu sobotu v měsíci.

Odstartovat svůj gastronomický orgasmus chutí můžete vždy od 17:25 při krátké degustaci a od 20:15 při dlouhé degustaci. Mezi delikatesami nebude chybět tatarák z pečené řepy, fermentovaná špalda, topinmabur, tuřín, pirohy s petrželovou omáčkou a mnoho dalších zdravých a bezmasých pochutin. Mlsné jazýčky pak jistě najdou uspokojení např. v nugátu, čokoládové pěně či v ořechovém cramble.

Je zde patrný akcent na české tradiční jarní potraviny, avšak v moderním neotřelém provedení. Proto si příležitost toto speciální vegetariánské menu ochutnat rozhodně nenechte ujít. „Menu se bude měnit dle aktuálních sezónních surovin. Každé období nabízí širokou škálu možností. Osobně se těším na červen, kdy začínají jahody, třešně, hrách a neuvěříte, jak chutná zralé rajče,“ dodává executive chef Štěpán Návrat. Čtyřchodové menu stojí 899 Kč a začíná vždy od 17:45, zatímco menu o 6 chodech startuje ve 20:15 a jeho cena je 1299 Kč.

Více z rubriky Degustace

  • Tomáš Horák kouzlí s bylinkami

    Vizuálně působivé pokrmy šéfkuchaře restaurace Triton Tomáše Horáka okouzlí nejen svou oku lahodící symetrií a uměleckým nádechem, ale také bohatým množstvím...

    Jan Pešek19.6.2019
  • Podmanivá chuť divokých lososů v La Verandě

    Skvostné maso divokých lososů v prvotřídní kvalitě Label Rouge bude hlavní ozdobou oblíbené akce 4x jinak. Šéfkuchař restaurace La Veranda Tomáš...

    Jan Pešek27.5.2019
  • Maso v La Rotondě

    Restaurace La Rotonde, která se nachází v zadním traktu hotelu Alcron počátkem května přichází se změnou konceptu po všech stránkách. Co...

    Jan Pešek14.5.2019
  • Festival Praha pije víno oslaví osmitisící ročník vína

    Festival Praha pije víno, vinařský festival autentických vín, který patří k největším v Evropě, se od 24. do 25. května 2019...

    Jan Pešek9.5.2019
  • La dolce vita: Divinis

    Temperament italské kuchyně dokáže odbourat anonymitu. Nevěříte? Stačí na chvilku zabloudit ve spletitém labyrintu cest staré Prahy a zavítat do jedné...

    Jan Lidmaňský1.5.2019
  • Alcron na skok v populárním Taru

    Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron...

    Marek Zelený15.4.2019
  • TAG Heuer zaštítí pražskou World Wine Show 2019

    Špičková gastronomie a svět luxusních hodinek se snoubí už desítky let. Mezi svými ambasadory tak mají špičkové kuchaře téměř všichni prestižní...

    Jan Lidmaňský21.2.2019
  • Novinka v Cihelně. Hosté vybírají jarní menu

    S tímhle nápadem jste se v pražských restauracích ještě nesetkali. V malostranské Hergetově Cihelně, vyhlášené především díky skvělé poloze na břehu...

    Jan Pešek28.1.2019
  • Chivas 18 má svůj stroj

    Ve světě přímo posedlém rychlostí, hledáním zkratek a okamžitým požitkem našel skotský výrobce luxusní whisky Chivas způsob, jak lidem připomenout, že...

    Jan Pešek1.11.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.