Sociální sítě
Nahoru

Alcron plný energie

Restaurace Alcron si v čele s head chefem Jakubem Černým připravila pro své hosty letní novinky, které se od této chvíle vyjímají v degustačním menu. Jsou to nabité pokrmy, plné chutě a slunce.

Head Chef Jakub Černý si se svým týmem připravil v degustačním menu sezónní novinky. Jsou jimi hned 3 pokrmy, které rozšiřují nabídku. Ceviche ze sumce s Cantaloupe a cukrovým melounem. Zajímavostí je, že ceviche se v Alcronu marinuje v energetickém nápoji Red Bull společně s červeným hroznovým vínem, bezovým sirupem a tabascem. Absolutně plná chuť, která zaujme na první sousto. „Snažím se restauraci Alcron vyvést z jistého stereotypu a nápadů mám opravdu hodně. Baví mě, že stálé hosty to neodrazuje, ba naopak. Takže každé 3 týdnu zavádím asi tak 3 nové pokrmy. Nyní jsou to doslova nabité pokrmy energií,“ říká head chef Jakub Černý.

Další novinkou na menu bude studený překrm Divoký losos s okurkou, aloe vera a podmáslím. Klasika, která díky týmu restaurace Alcron bude dotažená k dokonalosti. Poslední novinkou je Melounové gazpacho. Ideální pokrm na horké letní dny.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.