Sociální sítě
Nahoru

Edox se speciální edicí pro japonskou hodinářskou asociaci AJHH

Privátní butiková značka Edox odhalila vzhled své v pořadí již druhé speciální edice hodinek dedikované nezávislé organizaci Association Japon de la HauteHorlogerie, která se od roku 2005 snaží v Zemi vycházejícího slunce mapovat a uchovávat tradiční řemesla využívaná ve světě luxusní hodinařiny, stejně tak jako kulturu se světem jemné mechaniky související. S tím souvisí i zlepšování kvality služeb poskytovaných zákazníkům, školení zaměstnanců v prestižních hodinářstvích a samozřejmě také špičkový servis.

Dovozce hodinářské značky Edox do Japonska, společnost GM International Inc.,tak iniciovala další edici modelu Chrono Offshore 1, která bude v nabídce pouze ve 14 obchodech v Japonsku, přičemž každý z nich je členskou prodejnou uskupení AJHH. Pod jménem Chrono Offshore 1 Chronograph AJHH Limited Edition tak bude žádat o pozornost model zhotovený v oceli, která byla povlakována zlatou vrstvou – a to s využitím technologie PVD. Zaujme také keramická luneta s potápěčskou stupnicí – koneckonců hodinky jsou vodotěsné do 500 m.

135 let slavící značka využila na modrém číselníku výraznou číslici 1, kterou je linie víceméně definovaná, k tomu, aby hodinky zkrášlila pěti diamanty. Oproti běžné produkci bude tato speciální edice dodávána s řemínkem vyvedeném v trendy denimu, stejně jako s integrovaným kaučukovým náramkem s centrálním pyramidovým vzorem. Maloobchodní cena byla stanovena v přepočtu na 50 000 Kč, přičemž celkem vznikne pouze 135 exemplářů.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.