Sociální sítě
Nahoru

Užijte si luxus s nafukovací vířivkou

Relax v teplé vodě po náročném dni pomůže uvolnit svaly a v důsledku snížit také stres. Pokud sníte o vlastním wellness, ale nechcete se jím nechat finančně zruinovat nebo nemáte tolik místa na jeho vybudování, zvolte nafukovací vířivku.

Koupel ve vířivce je skvělým způsobem relaxace. Využijete ji nejen pro regeneraci, ale pomůže vám i s léčbou po operaci. Její oblíbenost neustále roste. Ne všichni si ale mohou dovolit vybudovat si doma vlastní wellness. V takových případech se skvěle hodí právě nafukovací vířivky, které mají hned několik výhod.

Levná, ale luxusní

Asi tou největší výhodou je cena. Při pořízení klasické vířivky si totiž na rozdíl od té nafukovací sáhnete hluboko do kapsy. A navíc se může lehko stát, že vířivku nakonec nebudete využívat tak často, jak jste si představovali. Nafukovací vířivka vás vyjde zhruba kolem 10 tisíc korun, ale samozřejmě záleží na velikosti a vybavení, které zvolíte.

Dovnitř i na zahradu

Další nespornou výhodou nafukovací vířivky je, kromě snadné instalace, také možnost variabilního umístění. Je velmi snadné ji přemístit, pokud vám nebude dané místo vyhovovat. Díky imitaci dřeva nebo pštrosího peří může esteticky také posloužit jako designový doplněk zahrady.

Přesto, že ji asi nejčastěji uvidíte na zahradě, je možné ji využít i uvnitř, například v zimní zahradě nebo i v obýváku.

Komfort za každou cenu

Mohlo by se zdát, že nafukovací vířivka vám nedokáže poskytnout takový komfort, jako klasická akrylátová, ale nenechte se zmást. Nafukovací vířivka je často lepší, a to díky větším možnostem masážního systému. Pokud zvolíte vířivku s vyhříváním, budete ji moct využívat celoročně.

Zdravotní výhody

Taková koupel v teplé lázni zlepšuje krevní oběh, zlepší krevní tlak, pomáhá tělu se uvolnit a tím snížit napětí ve svalech a zmírnit únavu kloubů. Pokud trpíte nespavostí či artritidou, je vířivka vhodná i pro vás, jelikož dokáže zbavit stresu i úzkosti. Navíc tělo dokáže hezky unavit a připravit tak ke spánku.

Na co si dát pozor při výběru

Než si vyberete vířivku, dívejte se na počet trysek, velikost i jejich rozmístění. Velikost zvolte podle toho, kolik osob bude vířivku současně používat. Najdete jak menší vířivky, tak i ty velké až pro 12 osob. Určitě se podívejte i na to, jakou má vířivka filtraci. Ideální je pořídit pískovou, která je sice dražší, ale za to účinnější.

Představa domácího wellness láká mnoho z nás. Nafukovací vířivka vám tento sen pomůže splnit. Nejen, že může být ozdobou vaší zahrady, ale pomůže vám vytvořit netradiční romantiku v pohodlí domova. Jejich snadná přenositelnost umožňuje lehké přemístění z místa na místo. Postavíte ji prakticky okamžitě a neudělá ani velký vítr ve vaší peněžence. Zkrátka je ideálním řešením, jak si zajistit odpočinek i bez sofistikovaného wellness.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.