Sociální sítě
Nahoru

Skandinávský servis v Praze

Komfort a požitek. Někdy adrenalin. Takové pocity ve vás rozvibruje váš miláček na čtyřech kolech. Dopřejte mu proto i vy dokonalý servis, aby vás stále s chutí a s bezpečností sobě vlastní vozil v opojení slasti.

Výsadu jedinečnosti autorizovaného prodejce povýšil TUkas AUTO-STAIGER CZ na vyšší level. Autorizovaný dealer a servis vozů Volvo se totiž stal prvním certifikovaným Volvo Personal Service v Praze. Ptáte se, v čem se tento servis liší od běžných autorizovaných servisů a jaké jsou jeho přednosti?

Inovativní přístup ke klientům

Volvo Personal Service je dílčí složkou komplexu inovativního přístupu k zákazníkům. Navazuje na už tak unikátní projekt Volvo Retail Experience. K čemu bychom jej přirovnali? K butikům luxusních značek, kde máte prvotřídní zboží i servis. Vizuálně toto pojetí dokonale vystihuje nový showroom Volvo TUkas AUTO-STAIGER CZ v pražských Malešicích. Volvo Personal Service v souladu s novým showroomem dokonale podtrhuje skandinávský přístup a nabízí příjemné a klidné prostředí pro majitele vozů této značky.

Pozornost autu i řidiči

Nový druh servisu nepočítá pouze s vozidlem, důležitý je pro něj i zákazník. Péče je věnována nejen vašemu vozu, rovněž i vám. Cílem Volvo Personal Service je tak zjednodušení a zefektivnění servisních procesů i komunikace se zákazníky. Odpadá totiž mezičlánek v podobě přijímacího technika, každý klient má svého osobního mechanika, který pečuje o jeho vůz Volvo.

Vyberte si osobního mechanika

Osobní mechanik přijímá vůz do opravy, konzultuje s klientem osobně požadavky servisních úkonů a zároveň jej sám opravuje. Pro ještě lepší efektivitu oprav a ušetření času v rámci konceptu Volvo Personal Service pracují na jednom voze rovnou dva osobní mechanici. Většina servisních úkonů je tak hotová do hodiny. Během opravy vozu může majitel sledovat veškeré prováděné práce na svém voze v komfortním salonku, kde je k dispozici wi-fi připojení, občerstvení, magazíny ke čtení – zkrátka vše, co je potřeba ke zpříjemnění času, stráveného čekáním. To ovšem díky efektivitě inovativní služby není nijak zdlouhavé. Skandinávský přístup stojí za to vyzkoušet, a to můžete hned v TUkas AUTO-STAIGER CZ na adrese Černokostelecká 122 v pražských Malešicích.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.