Sociální sítě
Nahoru

Milánské studio představilo koncept sportovní lodi inspirovaný vozem Lamborghini

Spolupráce značek prémiových vozů a jachet či sportovních lodí se objevují poměrně často a nedávno spatřil světlo světa také koncept lodi A43, který vychází z vozu Lamborghini Centenario Roadster.

Značka Lamborghini je velkou inspirací (co se designu týče) i v jiných odvětvích. Na trhu se dokonce objevily už i hodinky značky Roger Dubuis, které vycházely z designu Lamborghini. Nyní přišla řada na milánské studio Officina Armare Design, která se rozhodla vytvořit unikátní koncept jachty.

Úchvatná loď se může pochlubit ultralehkým trupem, vyrobeným z uhlíkových vláken. Nabídne velmi ostré a agresivní křivky, stejně jako vozy Lamborghini. Černý lesklý nátěr, který doplňují žluté detaily, dodává lodi elegantní, ale zároveň i neotřelý vzhled.

Interiér je praktický a nabídne všechny důležité prvky výbavy. Kůže, prémiové dřevo a další vybrané materiály se vyskytují všude kolem. Nechybí lednice, posezení, pohovka a samozřejmě i toaleta a sprcha. Kromě toho loď A43 nabídne i stejnou dravost, jakou se mohou pochlubit i vozy Lamborghini. Po vodě se můžete pohybovat maximální rychlostí 80 uzlů, čemuž odpovídá ekvivalent zhruba 150 kilometrů za hodinu, a to je pro lodní přepravu opravdu hodně.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.