Sociální sítě
Nahoru

Ella Balinska novou tváří Cartier

Odhodlaná a svobodomyslná herečka Ella Balinska se připojuje ke klanu silných žen prezentujících ikonickou kolekci Panthère de Cartier: společenství silných osobností vedených stejným instinktem. Charismatické stoupenkyně panteřích žen Cartier počínaje jeho stvořitelkou Jeanne Toussaint, přes vévodkyni z Windsoru, herečku Maríu Félix až po módní ikonu Daisy Fellowes, symbolizovala impozantní šelma svobodu.

Kromě studia na prestižní britské herecké škole Guildford School of Acting se Ella Balinska vzdělávala také v oboru bojových umění na Academy of Performance Combat. Cartier si vybral tuto mladou anglickou herečku pro její odvahu a pozitivní energii, kterou projevuje ve svém osobním životě a ve filmových rolích. Nezávislá mladá herečka s pozitivním přístupem a velkým temperamentem září v nejnovějším pokračování Charlieho andílků, snímku inspirovaném populárním televizním seriálem ze 70. let, jenž vstoupí do kin na konci roku 2019. Ella ztvárnila jednu ze tří energických hrdinek po boku Kristen Stewart a Naomi Scott.

Dnes již legendární symbol a tradiční motiv pantera se pravidelně objevuje v kreativních kolekcích značky Cartier. Nádherně propracované šperky velmi dobře ukazují vysoké umění šperkařů této významné značky. Kouzlo samotného šperku upoutá veškerou pozornost. Figurativní, grafické i divoké zvíře zachycené v různých interpretacích, vždy však věrné svojí odvážné auře. Dokonalé provedení kolekce s hrdým panterem ze žlutého či bílého zlata, který u některých kusů ukazuje svůj kožich hrdě osázený diamanty jako dokonalou interpretaci neviditelného zasazení, mistrovského řemesla, které ovládá pouze Cartier.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.