Sociální sítě
Nahoru

Warner Bros otevře v Abú Dhabí svůj první hotel na světě

Známý ostrov Yas, nacházející se v Abú Dhabí, je doslova plný nejrůznějších atrakcích a jednou z nich je také obrovský zábavní park Warner Bros. World. Nyní k němu přibude také historicky první hotel této společnosti za 112 milionů dolarů (tedy cca 2,6 miliardy korun).

Ačkoliv měl zábavní park Warner Bros premiéru teprve v létě loňského roku, stihl si po celém světě získat mnoho fanoušků. Nyní společnost nabídne ještě něco navíc, a to v podobě služeb ubytování. Stavba hotelu je nyní v plném proudu a prvním návštěvníkům by se měl otevřít v průběhu roku 2021.

Služby na té nejlepší úrovni, celkem 250 pokojů, lázně, fitness, střešní bazén a restaurace. Všechny tyto služby budou pro hotel samozřejmostí. Navíc nejen v zábavním parku, ale nově i v hotelu budete moci potkat třeba Batmana, Bugse Bunnyho, Flinstonovi a další známé postavy Warner Bros.

Expanze nejen tohoto zábavního parku, ale i dalších aktivit v okolí, je součástí turistické strategie Spojených arabských emirátů, jež má za cíl proměnit ostrov Yas v hlavní prázdninovou destinaci v regionu.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.