Sociální sítě
Nahoru

Unikátní atomový kryt pro milionáře

Válka, silné tornádo či ničivý hurikán. V těchto případech byste se nejraději schovali někam hluboko pod zem a přečkali tam do té doby, než se situace uklidní. Právě k těmto účelům slouží podzemní protiatomové kryty a my se podíváme na jeden z těch nejzajímavějších vůbec.Pokud máte dostatek peněz, nejste omezeni ve vymýšlení bláznivých nápadů, které můžete následně realizovat. Stejně tomu bylo také v případě tohoto atomového krytu, který je součástí jednoho z domů na předměstí Las Vegas.

Majitel nechal vybudovat skutečně unikátní podzemní úkryt, který představuje rodinný dům se zahradou. Okolo domu se rozprostírá „venkovní prostor“ s umělou trávou, bazénem, místem na grilování, a dokonce i s domem pro hosty.

Na stěnách jsou malby, které mají ještě více navozovat pocit toho, že se opravdu nacházíte v přírodě. I na samotné zahradě nechybí několik umělých stromů a obřích balvanů, stejně jako umělé namalované nebe, které se v noci rozzáří s několika LED světýlky, jež mají představovat hvězdy.

Ať už by došlo k jakékoliv katastrofě, v tomto unikátním krytu byste ji určitě přečkali v daleko větší pohodě. Nicméně i přes to budeme mít větší radost, pokud tento bunkr nebude muset své využití uplatnit.

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.