Sociální sítě
Nahoru

Zažijte ledové království

Leží ve Švédsku a na první pohled připomíná obyčejnou chatu. Její nitro má ale do všednosti daleko – je totiž vytesáno z ledu. A zaručeně ve vás probudí touhu po netradičním cestování.

Unikát ležící v Jukkasjärvi nabízí kromě 20 standardních pokojů také 15 prostorných apartmá. V nich mohou hosté obdivovat propracovaná umělecká díla 33 umělců z Německa, Velké Británie nebo Spojených států. Nejčastěji jde o zástupce zvířecí říše či jednoduché motivy.

Ti, kteří dávají přednost teplu nemusí zoufat. Pokoje jsou tu rozdělené na chladnější a teplé. Obecně se ale teplota hotelu pohybuje kolem 23 °C. Kvalitní termoprádlo je ale i přesto nezbytností. Pro ty, kteří výbavu podcení, má hotel připraveny bundy i arktické spací pytle zdarma. Tím ale zábava nekončí. V hotelu se nachází také bar, restaurace svatební kaple nebo sauna

.

Netradiční zážitek je možné okusit každý rok od prosince do dubna. Ani poté ale nepřijdou milovníci adrenalinu zkrátka. Hotel totiž nabízí také tradiční ubytování a to ve formě vytápěných chat.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.