Sociální sítě
Nahoru

Novak Djoković si vysloužil nové hodinky Seiko

Od roku 2014 je značka Seiko hrdým partnerem tenisty Novaka Djokovice. Za posledních šest let bylo možné s potěšením a obdivem sledovat, jak si Novak upevnil své místo mezi největšími hráči v historii tenisu svým úžasným rekordem 16 vítězství v Grand Slamu a 34 vítězství ATP Tour Masters 1000. Jen v roce 2019 vyhrál Australian Open a Wimbledon a tři další turnaje, včetně svého prvního v Japonsku. Seiko nyní slaví pozoruhodné úspěchy Novaka, vytvořením nových solárních hodinek Astron GPS, a to v designu založeném na sdílených barvách vlajek Srbska a Japonska, symbolizující sílu partnerství. Celkem vznikne s cenovkou 67 500 Kč pouze 1 500 kusů.

Novak je hrdý na to, že je Srbem, stejně jako je společnost Seiko pyšná na svůj japonský původ. Design nových hodinek Novak Astron GPS Solar zobrazuje náklonnost, v níž Novak i SEIKO drží své národy. Červená a bílá jsou barvy sdílené oběma vlajkami a používají se v každém detailu, spolu s tmavě modrou, která je také ústřední pro srbskou vlajku a označuje „vítězství“ v japonské kultuře. Časová pásma Srbska a Japonska jsou zvýrazněna červeně na indikátoru pásem UTC v pozicích +1

a +9. Bílý číselník a keramická luneta v modré barvě s tenkou červenou čarou. Užití barvy jako symbolu pokračuje také na ručkách a indexu sub číselníku, kde odráží vrcholy úspěchů Novaka na tenisových kurtech světa.

GPS Solar Caliber 5X53 Dual-Time se připojuje až dvakrát denně k síti GPS, aby si udržel svou přesnost kdekoli na světě. Automaticky se přizpůsobí letnímu času, a když uživatel změní časové pásmo, jednoduše stiskne tlačítko a ručky se rychle přesunou do správného místního času díky systému, který posouvá hodiny, minuty a sekundy nezávisle. Kromě toho je uživatel schopen okamžitě změnit hlavní zobrazení času z domova na místní čas a naopak. Jsou to naprosto dokonalé hodinky pro Novaka a všechny mezinárodní cestovatele. Cestování může být stresující; no hodinky Astron to o něco usnadňují.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.