Štiplavý mráz dolehl také na pražské uličky a kdo může, vyhledává hřejivé zázemí kaváren a restaurací. Až půjdete procházkou po Kampě, nesmíte minout Hergetovu Cihelnu, vyhlášené místo všech milovníků gastronomických zážitků. Až do konce února zde aktuálně nabízejí tygří krevety, humry i jemné krabí maso.
Kanadský humr zapečený s bylinkovo-česnekovým máslem se podává servírovaný s citrónovou majonézou a bagetou, krabí maso si zase můžete netradičně vychutnat v sendviči s čedarem, estragonovým aioli a chilli omáčkou. Tygří krevety kuchaři připravují ve čtyřech verzích – s česnekem a chilli, s aioli z manga s kešu ořechy, v risottu z červeného kari s shiitake houbami nebo v kombinaci s pastou a restovanou zeleninou. Nechybí ani menší, grónské krevety, podávané se zeleným jablkem a wasabi majonézou.