Sociální sítě
Nahoru

Montblanc uvedl na slavnostním večeru v New Yorku svoje vůbec první sluchátka a novou edici chytrých hodinek

Nezapomenutelný zážitek propojující cestování a technologie přinesl Montblanc svým hostům během slavnostního večera v New Yorku, v rámci kterého odhalil hned dvě novinky – první chytrá sluchátka značky Montblanc MB 01 a nové modely chytrých hodinek Summit 2+.

Zleva: Hugh Jackman, Sylvain Costof, Martha Hunt, Gabriel-Kane Day-Lewis, Dylan Sprouse, a Quincy Brown

Těmito novými technologickými inovacemi Montblanc rozšiřuje svoji cestovní kolekci vybavenou špičkovými technologiemi pro nejnáročnější business cestovatele, kteří zůstávají neustále připojeni. Mezi pozvanými hosty večera nechyběl ambasador značky Montblanc Hugh Jackman, zpěvák a herec Quincy Brown, herec Dylan Sprouse, modelky Martha Hunt a Emily DiDonato nebo zpěvák a textař Gabriel Kane Day-Lewis.

Dascha Polanco

Na jeden večer se World of McIntosh Townhouse, historická budova v sousedství SoHo v New Yorku, přeměnila na místo, kde se hosté mohli ponořit do světa Montblanc a užít si odpočinku v sedačkách Business Class Lounge. Ty byly vybaveny sluchátky a dotekovými obrazovkami, které umožňovaly otestovat sluchátka a jejich funkce v reálných cestovních podmínkách. Hlasitá hudba DJky Pamely Tick byla skvělou kulisou pro vyzkoušení technologie pro potlačení okolního hluku.

Quincy Brown

Sluchátka Montblanc MB 01 byla navržena pro stylové cestovatele, kteří hledají ergonomický design, dokonalý komfort a kvalitu řemeslného zpracování Montblanc. Vylepšené všemi funkcemi, které z nich činí nepostradatelného společníka na cesty, sluchátka designovaná k nasazení přes hlavu jsou vybavena technologií pro potlačení okolního hluku, působivým zvukem s vysokou kvalitou, Google Assistantem a fungují na široké škále Bluetooth zařízení, včetně iOS a Android.

Chytré hodinky Montblanc Summit 2+

Smartwatch Summit 2+, nejnovější z nositelných inovací značky Montblanc, jsou první chytré hodinky podporující eSim od Wear OS by Google, která umožňuje telefonovat, odpovídat na zprávy a připojit se kdykoliv k online službám, i v případě, že je nositel hodinek daleko od svého chytrého telefonu. Výrazný design Montblanc dává milovníkům tradičních hodinek možnost vyjádřit sebe sama a zároveň si užít špičkové technologie ukryté ve 43,5mm ocelovém pouzdře. Díky novým funkcím včetně nástrojů jako jsou měřič rychlosti, výškoměr, barometr, kompas a GPS jsou hodinky ideálním společníkem na cesty a outdoor.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.