Sociální sítě
Nahoru

Luxusní hotely nejsou pro děti zakázanou zónou. Máme několik důkazů

Přemýšlíte nad dovolenou a máte pocit, že s vašimi dětmi se rozhodně do nějakého luxusního hotelu vyrazit nevyplatí? Nejspíše nejste sami, vždyť především menší děti dokážou v pozitivním, ale bohužel také negativním slova smyslu doslova a do písmene divy. Strach mají rodiče jednak z toho, že něco zničí, a jednak také z nepřipravenosti hotelu na malé návštěvníky. Obavy stranou. Vždyť přece není problém najít takové hotely, kde budou za děti rádi. My se v následujících řádcích soustředíme na některé z nich. Třeba i vám naše tipy pomohou k finálnímu rozhodnutí.

Čtyřhvězdičkový Hotel SuiteHome Prague

Jestliže chcete bydlet přímo v samotném srdci hlavního města, neměl by to být žádný problém. Výbornou volbou je Hotel SuiteHome Prague. Jedná se o čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí ubytování v celkem 28 apartmánech, jejichž součástí je kuchyně. V pokojích může bydlet až 7 lidí. Ke snídani dostanou malí hoteloví hosté nejrůznější oblíbené dětské pokrmy, jako jsou wafle, spousta ovoce a palačinky. Samozřejmostí je také uzpůsobení samotného ubytování. Vždyť v pokojích jsou přímo dětské postýlky, k dispozici budete mít také jídelní stoličky, vaničky ke koupání a omalovánky pro děti. Využít mohou rodiče i službu hlídání dětí. Vynikající je zdejší Spa centrum, kde vás čeká skvělý a ničím nerušený relax. Doporučit bychom mohli kupříkladu chmelovou saunu.

Ubytování na Dolní Moravě ve wellness Hotelu Vista

Na Dolní Moravě se určitě děti nudit nebudou. Hotel Vista má totiž promyšlené programy pro různé věkové kategorie dětí. Ostatně za své hovoří také samotné atrakce, které jsou v blízkosti této ubytovací kapacity. Oč se jedná? Tak kupříkladu o Mamutí horskou dráhu nebo takovou Stezku v oblacích. Zapomenout nelze ani na lanový park, Mamutíkův vodní park nebo Lesní zážitkový park. Všechny tyto atrakce nenechají chladným žádné z dětí. A co třeba takový Cha-cha tobogán. Sauny a spa procedury či další relax jsou v tomto hotelu samozřejmostí.

Aparthotel Svatý Vavřinec v srdci Pece pod Sněžkou

Jestliže máte rádi Krkonoše a chtěli byste sem vyrazit i s dětmi, rozhodně se vyplatí vsadit na Aparthotel Svatý Vavřinec. Jedná se o čtyřhvězdičkový hotel, který dokáže zaujmout už jenom svým unikátním vzhledem. Pro pobyt s dětmi se navíc jedná o zcela optimální volbu. Vybrat si můžete ubytování v několika druzích pokojů včetně velkých apartmá, jež disponují čtyřmi ložnicemi. Nabídka pro děti je opravdu pestrá. Zatímco ty malé si najdou zalíbení ve zdejší herně, starší děti asi využijí prostory pro teenagery. Playstation konzole je jistě nenechají klidnými. Malým dětem vystačí zdejší skluzavky, stolky pro malování nebo prolézačky. Zapomenout přitom nelze ani na prostorné venkovní hřiště.

Zdroj obrázku: Hadrian / Shutterstock.com

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.