Sociální sítě
Nahoru

Tourbillon předurčen ke každodennímu nošení

Většinu mechanických hodinek disponujících tourbillonem nosí jejich majitelé převážně na společenské večírky, recepce a plesy, jinak jsou uloženy v trezorech. A není to škoda? V manufaktuře H. Moser & cie., jejíž prostory se rozprostírají nedaleko Rýnských vodopádů, se však odhodlali ke konstrukci něčeho opravdu neobvyklého. Vyrobili sportovně-elegantní hodinky z oceli, jejichž kouřově modročerný číselník zdobí konstrukce létajícího tourbillonu, a to na obvyklé pozici 6. Hodinky tedy zůstanou abnormálně přesné – a to i v časech, kdy jejich majitel bude trávit většinu volného času v přírodě, v lese, v horách – jako třeba nyní, v dobách vyhlášeného nouzového stavu. Koneckonců proč si nerozdělat oheň na grilu s tak nádhernými hodinkami? Jsou odolné a opravdu něco vydrží.

Jediným prodejcem prémiových hodinek H. Moser & cie. v Čechách je pražské hodinářství Koscom

Zajímavé je, že H. Moser & cie. se právě konstrukcí oblekových hodinek dlouhá léta zabírá, a tak je zvláštní, že se malá rodinná značka odhodlala jít směrem extrémního sportu – ačkoli v uhlazené formě. Proč ale koneckonců ne? Vždy ji bavilo šokovat a se sportovním modelem to jde také. Hodinky jsou navíc podrobeny tak náročným testům, že je možné s nimi provozovat různé sporty bez pocitu obav o jemnou mechaniku.

H. Moser & cie. vytvořil hodinky, které se jen tak něčeho nezaleknou. Jejich cena je 1 250 000 Kč, ale emocionální hodnota určitě ještě vyšší

Maskulinní Pioneer Tourbillon je navíc vodotěsný do 120 m, takže se nemusíte bát ani rybařit v přírodě, případně si zaplavat v jezeře či zaplaveném lomu – přeci jenom naše hranice zůstanou evidentně zavřené ještě poměrně dlouhou dobu. Pro celý svět vznikne pouze 50 modelů s cenovkou 1 250 000 Kč, přičemž jediným českým zástupcem je hodinářství Koscom v pražské pasáži Florentinum, které v těchto dnech zajišťuje dovezení hodinek až do domu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.