Sociální sítě
Nahoru

Bezdrátová sluchátka Montblanc

Montblanc představuje svoje první chytrá sluchátka vybavená všemi potřebnými funkcemi a navržená tak, aby poskytovala maximální komfort a kvalitu. Skládací a kompaktní, bezdrátová sluchátka MB 01 jsou nepostradatelným společníkem nejen pro stylové cestovatele. Sluchátka doplňují cestovní kolekci Montblanc vybavenou špičkovými technologiemi, která činí pracovní i volnočasové aktivity příjemnější, pohodlnější a produktivnější.

Chtěli jsme vytvořit sluchátka s dokonalým propojením vyspělých technologií, sofistikovaného designu a pohodlí, protože právě to je důležité nejen pro cestovatele a milovníky stylu Montblanc. Ať už na dlouhých letech, během konferenčních hovorů, na letišti nebo jednoduše při hledání potřebného odpočinku,“ říká Nicolas Baretzki, generální ředitel Montblanc.

Aktivní životní styl je jedním ze základních kamenů kvalitního života spojeného s běžnými činnostmi. A právě kvalitní sluchátka jsou pro současný trend nezbytným doplňkem. Bezdrátová sluchátka Montblanc MB 01 designovaná k nasazení přes hlavu jsou vybavena technologií pro potlačení okolního hluku, působivým zvukem s vysokou kvalitou, ergonomickým designem pro ještě větší komfort, kvalitními materiály a zpracováním pro dlouhou životnost či Google Assistantem umožňujícím personalizaci včetně ovládání pomocí hlasu. Sluchátka fungují na široké škále Bluetooth zařízení, včetně iOS a Android.

Na vývoji sluchátek se podílel zkušený tým oceňovaných inženýrů a designérů, kteří dosáhli skvělého zvuku a pohodlí při nošení, stejně jako stylového vzhledu v souladu s dědictvím řemeslného zpracování Montblanc a nadčasovým designem značky. K vytvoření sluchátek Montblanc s charakteristickým zvukem propůjčil svoji expertízu v oblasti akustiky a audio inženýrství zvukový expert a vizionář Alex Rosson.

Při vývoji jsme se nesoustředili jen na vytvoření sluchátek s perfektním výkonem a spolehlivostí, ale také na design, který měl být výrazný, komfortně zakrývající uši, s elegantními kovovými a koženými detaily, které nenechají nikoho na pochybách, že se jedná o kvalitu Montblanc. Ať už na cestách, při práci či ve volném čase, cestovatelé chtějí stylové doplňky, ktere jim pomohou vyniknout kamkoliv jdou,” dodává Zaim Kamal, kreativní ředitel Montblanc.

Chytrá sluchátka MB 01 jsou k dostání ve třech barevných kombinacích kůže s kovovými detaily: černá kůže s chromovými, hnědá kůže se zlatými a světle šedá s leštěnými stříbrnými detaily. Každá sluchátka jsou uložena v jemném látkovém sáčku s USB-C nabíjecím kabelem, audio konektorem a adaptérem do letadla.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.