Sociální sítě
Nahoru

Sedací soupravy, které spojují eleganci a komfort, dorazily i do Česka

Uvelebit se do pohodlné sedačky je po celém dni náročné práce ideální způsob relaxu. Když navíc sedací souprava ve vašem domě dodává interiéru eleganci a styl, jedná se o nejlepší možné spojení. Jedinečnou kolekci špičkových sedacích souprav nyní do Česka přináší společnost MSJ, která na slovenském trhu funguje už 33 let. Nedávno otevřela svou pobočku v brněnském interiérovém centru H-Park a už nyní se raduje z mnoha pozitivních ohlasů.

V portfoliu společnosti MSJ najdete evropské značky, které tvoří nejen kvalitní sedací soupravy, ale i nábytek. Jednou z nich je italská značka Nicoletti Home. Sedací soupravy této značky představují nadčasový design, tradiční řemeslnou práci, ale i kvalitní materiály, díky čemuž jsou oblíbené po celém světě.

V popředí kolekce stojí sedačky Serena a Monnalisa, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Kromě jedinečného komfortu nabízí možnost zvětšení hloubky sezení odklopením zádové opěrky. Z pohodlné sedací soupravy se tak rázem stane obrovské lůžko pro celou rodinu. Fajnšmekři se navíc budou kochat stylovým prošíváním, designovými opěrkami a nožičkami.

Pokud byste chtěli interiér vašeho domu ještě více pozvednout a zároveň doplnit vaší sedací soupravu o solitér, ideální bude křeslo Arianna, které kromě všech dříve zmíněných prvků nabídne i výrazné barvy v trendovém velvet vyhotovení.

Ještě osobitější vzhled můžete sedačkám dodat díky výběru kvalitních hovězích a anilinových kůží. Na své si však přijdou i milovníci kvalitních textilií, kterých má společnost MSJ na výběr nespočet. Všechny se vyznačují dlouhou životností a jednoduchou údržbou.

Chcete svému domovu dodat styl díky těmto nadčasovým kouskům, ale nevíte si rady, která sedačka do vašeho interiéru nejlépe zapadne? Kromě podmanivého sortimentu můžete využít i rady zkušených prodejců, kteří vám se vším poradí a vyberou tu pravou sedací soupravu, na které si každodenně vychutnáte zasloužený relax. Více informací na www.msj.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.