Sociální sítě
Nahoru

Nicolaï vítá jaro neodolatelnou vůní

Angelys Pear, zimní odrůda hrušky pěstovaná v údolí řeky Loiry, dala jméno novému parfému značky Nicolaï. Parfém Angelys Pear je ztělesněním harmonické rovnováhy mezi intenzitou a jemností. Závoj z květů halí hrušku, srdce této vůně, zatímco v jejím základu najdeme sofistikované chyprové tóny… zkrátka okouzlující, éterická, koketní vůně s nevtíravě elegantní kompozicí, podbarvená ovocnými a květinovými tóny.

Na webu Myskino lze pořídit parfém Angelys Pear za 3 640 Kč (100 ml) či za 1 220 Kč (30 ml)

Parfém Angelys Pear od Nicolaï otevírá revitalizující kombinace energického citronu, bryskního bergamotu, kyselého černého rybízu s důraznou notou čerstvě posečené trávy, které společně ohlašují příchod svěží hrušky. Ocitáte se v ovocném sadu, uleháte do voňavé trávy a s chutí koušete do sluncem vyzrálého, šťavnatého plodu. Život je krásný, nemyslíte?

Tato nádherná ovocná vůně je něžně sevřená do lehkého, a přece vytrvalého květinového náručí z jasmínu a růže. Růže zde pomáhá vyzdvihnout růžové a jablečné tóny samotné hrušky (stejně jako jablka a růže, také hrušky jsou zástupci čeledi růžovitých). Chyprový základ je poté katalyzátorem celého složení vůně a poskytuje ovoci a květinám hloubku a uzemnění. S ohledem na omezení používání přírodního dubového mechu v parfémech odvedla Patricia de Nicolaï pozoruhodnou práci a v Angelys Pear akord dubového mechu vytvořila kombinací zejména pačuli, labdana, chioské mastichy a absolue z mořských řas.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.