Sociální sítě
Nahoru

Lásky čas je tu

Potěšte svého partnera novým pánským zastřihovačem vousů – prvomájový večer je pro takový dárek jako stvořený. Díky jedinečnému hybridnímu zastřihovači vousů Forever Sharp Black a White bude mít váš drahý pod rozkvetlou třešní dokonale upravené vousy jako pravý gentleman, zádumčivý dobrodruh nebo romantický hrdina.

Se všestranným a voděodolným zastřihovačem vousů Rowenta Forever Sharp vytvoříte přesný styl podle svých představ, a to nejen na svátek lásky. Je to pomocník extrémně ostrý a nepostradatelný, se kterým můžete tvarovat, zastřihávat či holit vousy jakékoli délky bez podráždění pokožky. Jeho mimořádně efektivní a přesné zastřihování jedním tahem zaručí, že budete každý den vypadat skvěle. Díky samoostřící oboustranné čepeli ze 100% nerezové oceli nebudete muset břity měnit, což uvítá hlavně vaše peněženka.

Zastřihovač vydrží 90 až 120 minut bez dobíjení, což představuje asi dva měsíce běžného provozu a přibližně 26 kompletních zastřižení. Na jedno zastřižení jej díky funkci rychlonabíjení s použitím USB kabelu dobijete za neuvěřitelné 4 minuty! Jeho použití je snadné a velmi komfortní, neboť je lehký, přesně padne do ruky a samozřejmě je omyvatelný vodou. Součástí balení jsou 3 nástavce pro délku vousů 1, 3 a 5 mm. Bez nástavce je délka zastřižení na 0,4 mm.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.