Sociální sítě
Nahoru

Zlatý Strom plný zábavy

Kde oslavit s kamarády narozeniny? Kde se dokonale rozloučit se svobodou? Kde si užít nefalšovanou zábavu? Legendární Zlatý Strom přichází s bohatou kolekcí atrakcí, od restaurace s kvalitní českou kuchyní a vybavením ke sledování sportovních utkání, až po nový lounge bar s akváriem a svíčkami, který nahrává nerušenému večeru se skleničkou v ruce, navíc s možností relaxu se shishou. Za zmínku stojí i příjemný hotel, kde každý oslavenec může složit hlavu, a to jen pár kroků od Karlova mostu.

Ale tím hlavním tahákem stejně budou parádní koktejly z alkoholu kvalitních značek za atraktivní cenu 79 korun: právě tolik stojí v čase „happy hours“, tedy od 19 do 23 hodin koktejly jako Cuba Libre, Mojito, Caipirinha, Cosmopolitan či Negroni.

Více z rubriky Hudba

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.