Sociální sítě
Nahoru

Paletka chutí pro ty nejmlsnější kočky

Kočky jsou zvláštní, nepředvídatelní a nezávislí tvorové. Bytosti na stravu náročné a vybíravé, a přitom tak mazlivé. Nikdy nepoznáme, co mají za lubem. Jak nalézt společný jazyk s těmito svébytnými tvory? Servírovat jim chutné kombinace lákavých dobrot. Zkrátka dát jim přístup k vybraným a zdravým lahůdkám. Vyjít vstříc nejen jejich chuťovým preferencím, ale také požadavkům týkajících se konzistence krmiva, může být těžký oříšek i pro znalého chovatele. Řešení nabízí nové kočičí konzervičky Brit Care Cat.

Rozmanitý kočičí jídelníček je základ. Jeho správný výběr je něco jako svatý grál všech chovatelů. Kočka svou potravu vybírá a hodnotí především podle její vůně a chutě a následně podle spokojeného bříška. Není také tajemstvím, že kočky milují jemnou konzistenci své potravy. Proto Brit připravil šest nových chuťově vybalancovaných delikátních receptur, které splňují veškeré kočičí požadavky.

Kočky preferují pochoutky, které mají formu jemných paštik. Vedle toho pak vybírají krmiva se šťavnatými masovými kousky. Konzervičky Brit Care Cat jsou proto dostupné v obou těchto variantách. Šelmy si tak mohou pochutnat na lahodném krůtím paté se šunkou, hovězím paté s olivami a na paté z tuňáka s krevetkami. Kočičím milovníkům šťavnatých kousků masíčka jsou poté určeny filetky z kuřecích prsíček s rýží a filetky z tuňáka servírované buď samostatně, nebo v kombinaci s kuřecím a mlékem.

K chuťovému zážitku přičtěte hypoalergenní složení, díky kterému si masovou svačinku oblíbí i kočičí parťáci s citlivým zažíváním. K dostání je receptura pro sterilizované kočky a gurmánský zážitek je připraven i pro koťata. To vše podtrhuje nejvyšší kvalita surovin lokálního původu, maso určené pro lidskou spotřebu a vysoká stravitelnost nových receptur.

Masové konzervičky Brit Care Cat jsou vhodné jako doplňkové krmivo pro zvýšení rozmanitosti stravy. Pomáhají hydratovat organismus koček a pro svou vysokou chutnost se stanou oblíbenou dobrotou i pro extrémně vybíravé kočičky. Nová řada se zaměřuje na neodolatelné aroma, vynikající chuť, kvalitní ingredience a na vás je jen dopřát svým kočičím přátelům klid si vše vychutnat.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.