Sociální sítě
Nahoru

Podzimní harmonie v lázních pražského hotelu Mandarin Oriental

V sobotu 17. října 2020 se od 10.00 do 18.00 hodin v prostorách hotelu Mandarin Oriental, Prague uskuteční seminář hormonální jógové terapie pod vedením zkušené jógové instruktorky Aylin Akyolové. Hormonální jógová terapie je doplňující přírodní terapie užívána k nastolení hormonální rovnováhy organismu skrz stimulací žláz s vnitřní sekrecí.

Cviky jsou komplexní a zahrnují jógové pozice (asány), dechové techniky, vizualizaci, práci s energií a koncentrační antistresové prvky. Díky semináři se účastníci naučí lépe zvládat stres, udržet hormonální rovnováhu organismu, omlazovat ho a revitalizovat.

Cviky jsou snadné a promyšleně seřazené. Jedná se o cvičení energizující a dynamické. Cílem semináře je naučit účastníky provádět cvičení doma. Díky komplexnosti cviků stačí cvičit denně 30 minut, aby byly vidět pozitivní výsledky.

Cena celodenního kurzu je 4 690 Kč a zahrnuje tříchodový oběd, včetně nealkoholických nápojů, v restauraci Spices, skripta od zakladatelky hormonální jógy Dinah Rodrigues s obrázky a popisky pro domácí praxi. Předešlá zkušenost s jógou není pro účast nutná.

Během léta bývá pokožka těla vystavená nepříznivým účinkům slunce. Suchá a sluncem unavená kůže potřebuje proživit a revitalizovat. V měsíci září proto lázně hotelu Mandarin Oriental, Prague připravily speciální nabídku, ke každé proceduře Nourishment Treatment připravily ve spolupráci s šéfkuchařem Stephenem Senewiratne také revitalizující smoothie.

Nourishment treatment vyživuje tělo a uvolňuje mysl při relaxační masáži. Procedura je prováděna peelingem ze soli a kávy, který stimuluje krevní oběh, odstraňuje mrtvé kožní buňky a oživuje matnou, unavenou pokožku. Pro zjemnění pokožky na rukou a nohou se poté aplikuje bahenní hydratační maska. Cena procedury je 6 050 Kč.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.