Sociální sítě
Nahoru

Kalifornská značka 100% uvádí limitovanou edici brýlí Petera Sagana

U příležitosti letošního ročníku cyklistické Tour de France představuje kalifornský výrobce sportovních brýlí 100% limitovanou edici silničních cyklistických brýlí Peter Sagan LE White/Gold Collection. Asymetrický design brýlí s bílo-zlatými obroučkami je doplněn v modelech limitované edice se zrcadlovými skly Soft Gold Mirror Lens.

Limitovaná edice Petera Sagana je k dispozici ve třech modelech brýlí 100% – S3, S2, a Speedcraft, a to v počtu pouhých 700 kusů. Peter Sagan bude v těchto brýlích k vidění na startu letošního ročníku Tour de France již tuto sobotu 29. srpna v Nice, kam přijíždí s jediným úkolem – vybojovat osmý zelený dres pro nejlepšího sprintera závodu.

Samotné brýle Speedcraft, které budou dostupné s cenovkou 5 840 Kč, jsou nabité těmi nejlepšími technologiemi značky 100%. Skla s cylindrickým zorníkem nabízejí 360º výhled do všech stran a vylepšují ochranu zraku. Nosník a konce nožek jsou pogumované a zajišťují pohodlí a nekompromisní přilnavost za jakýchkoliv podmínek. Samozřejmostí je skvělá ventilace snižující nebezpečí zamlžení skel.

Cyklistické brýle S3 kombinují výhody modelů Speedcraft a S2, přičemž vyjdou taktéž na 5 840 Kč. Odolný, ohebný rámeček, gumové stranice a nosník a skvělá ventilace převzatá právě z modelu Speedcraft.

Brýle S2 jsou inspirované úspěchem modelu Speedcraft na těch největších světových závodech a převtělené do brýlí pro každodenní sportovní využití. Brýle, taktéž oceněné na 5 840 Kč, s odolnými vyměnitelnými cylindrickými zorníky, které umožňují i díky bezrámečkovému provedení 360 stupňové periferní vidění. Přilnavý gumový nosník a stranice zajistí, že brýle spolehlivě sedí i na zpocené tváři.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.