Sociální sítě
Nahoru

Byty u parku: Nadstandardní bydlení s přívlastkem luxusu

Když se zkušený developer pustí do realizace rezidenčního projektu v oblíbené lokalitě, výsledek nemůže dopadnout špatně. Zářným příkladem budiž Metrostav Development, který již několik let usilovně staví nové byty na Vackově. Vyhledávanou část pražského Žižkova čeká slibná budoucnost – postupná revitalizace jí přetaví na moderní centrum s rezidenční a obchodní čtvrtí.

Developerský projekt Byty u parku není pro Metrostav Development prvotinou. V dané lokalitě má na kontě úspěšnou Alfarezidenci, kterou lze považovat za první etapu rozsáhlejší zástavby. Postupem času k ní přibyly další dva rezidenční projekty – atypické oválné viladomy a pět bytových domů.

Vraťme se však zpátky do současnosti. V rámci doposud posledního žižkovského projektu Byty u Parku vyroste na Vackově 11 nových domů a lokalita si polepší o dalších 272 bytů s dispozicemi 1+kk až 5+kk. Do nabídky se dostanou také dva ateliéry.

Nové byty Praha 3 vděčí za svou svěží architektonickou podobou ostříleným architektům z Architecture Interior Project, kteří mají na kontě množství zdařilých pražských bytových čtvrtí a mimo jiné i budovu českého velvyslanectví ve Spojených státech. Návrh projektu koncipovali s důrazem na synergii moderních prvků i časem osvědčených prvků.

Vizualizace interiérů jasně vypovídají o prioritách – dominují minimalismus, elegance, kvalita, snaha o inteligentní řešení a maximum přirozeného denního světla.

A lokalita Vackova? To je kapitola sama pro sebe. Horní Žižkov se chlubí velmi dobrou občanskou vybaveností a již nyní nabízí pestré nákupní možnosti. Ty se navíc v blízké budoucnosti, ruku v ruce s transformací žižkovského nákladového nádraží, výrazně rozšíří. Bezprostřední okolí místa, na kterém vyroste projekt Byty u Parku, je naopak klidné. Bydlení situované vedle park Židovské pece ocení každý, kdo si rád dopřeje příjemnou procházku, ranní jogging či víkendový piknik se svými nejbližšími.

Pokud vás prodej bytů v Praze na Žižkově zaujal, nezapomeňte sledovat stránky projektu bytyuparku.navackove.cz. Na webu najdete aktuální informace, platný ceník a termíny dokončení jednotlivých fází výstavby.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.