Sociální sítě
Nahoru

Do Špindlerova Mlýna přiletěla Soyka

Sázka na kvalitu, špičkový design a parádní kuchyni. Takové jsou hlavní přednosti nového hotelu Soyka, který byl na začátku září otevřen ve Špindlerově Mlýně.

Potěší harmonicky pojaté interiéry inspirované alpskými hotely, skvělá lokace v centru města i spousta detailů, díky nimž Soyka překvapí útulnou, téměř domácí atmosféru. A stejně tak potěší i hravé jméno hotelu, které evokuje věrnou Krakonošovu pomocnici z kultovního večerníčku.

Hotel Soyka otevřela po téměř tříleté rekonstrukci společnost Asten Hotels, která má s vedením horských hotelů velké zkušenosti, neboť již osm let provozuje sousední hotel Savoy, bez debat nejlepší hotel ve městě.

Cílíme na mladé, dynamické rodiny s dětmi, které díky snadné dostupnosti preferují české hory, a to nejen v zimě. A samozřejmě počítáme také s firemní klientelou, neboť díky hotelu Savoy jsme schopní zajistit konferenční prostory až pro 150 hostů,“ vysvětluje marketingová manažerka společnosti Asten Hotels a zároveň duše interiéru hotelu Soyka Iva Gajdošíková.

Velkou předostí nového podniku je jeho restaurace zaměřená na lokální kuchyni v moderním střihu. Překvapí konfitované trhané vepřové koleno v trojobalu s domácími majonézami, segedínský guláš nebo holandský řízek s vyšlehanou bramborovou kaší. A také steaky připravené na dřevěném uhlí v Josper grilu. Z dezertů jsou jasnou jedničkou buchtičky s pravou šodó omáčkou.

Hotel Soyka má kapacitu 26 pokojů z toho 5 dvouložnicových apartmánů. Disponuje 52 lůžky. Kapacita restaurace je 64 míst, v letních měsících je možné využít venkovní terasu s 22 místy.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.