Sociální sítě
Nahoru

Pilates: Cesta ke zdraví

My Pilates je tím nejpovolanějším místem v České republice pro posílení těla i ducha. Joseph Pilates byl muž hodný velkých ovací. Jeho cvičení vedlo a stále vede k plnohodnotnému životu bez bolestí těla a s dobrým pocitem navíc. Gabriela Němečková je jeho následnicí v českých podmínkách.

Možná by se zdálo, že se jedná o pohádku, kde tělocvična a upocená těla hrají hlavní roli, ale opak je pravdou, Pilates je kult uvědomění se každého svalu jednotlivě. Nejdéle působící studio My Pilates v České republice orientujícím se na styl cvičení pilates přináší ucelený program, který potěší klienta i profesionála.

Ať už člověk pracuje v náročném fyzickém či psychickém prostředí, vždy potřebuje vypnout a uvolnit endorfiny. Zázračné místo vede Gabriela Němečková, která roky působila v USA po boku tvůrců mezinárodního kultu Balanced Body Pilates. V případě nemožnosti sdílení společného prostoru je vždy studio připraveno na online verzi svého fungování.

Studio je tedy jasné. Lidé sem chodí osobně či na dálku a sdílejí své funkčně prosperující pohyby. Celá filozofie pilates funguje na dvou hlavních pilířích, a to na podložce či na přístroji zvaném reformer. Dále se studio My Pilates orientuje na výukový program pro budoucí instruktory. Jako poslední a nedílnou součástí je prodej příslušenství a výhradní zastoupení značky Balanced Body v České republice.

Snažila jsem se vytvořit místo, kde si lidé zacvičí, posílí své tělo i mysl současně, a když pilates propadnou, mohou ho začít studovat a zápal pro něj šířit dál. Prodej strojů je nedílnou součástí, jelikož jsou Reformery celosvětově chtěné a produkované v malovýrobě. Tudíž jsem hrdá, že jsem vytvořila celistvé místo pro nadšence metody cvičení pilates,“ dodává Gabriela Němečková.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.