Sociální sítě
Nahoru

Jak se vysoko v oblacích plní sny

Znáte to. Vánoční hysterie pomalu propuká už na podzim a každý dopředu přemýšlí nad seznamem dárků pro své blízké. Pod stromečkem se to bude jen hemžit novým oblečením, elektronikou, hračkami pro děti a kuchyňskými spotřebiči. Je tu ale věc, která všem dospělým zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Šibalský úsměv těm, co tuto věc darují, překvapený a nadšený těm, kteří jsou obdarovaní. Jsou to často úhledně zalepené obálky. A v nich… zážitky.

Je vědecky dokázáno, že šťastnými nás z dlouhodobého hlediska činí zážitky. Vzpomínky, které si v průběhu života vytváříme, nás dokáží zahřát ještě dlouho poté. Formují nás, vytváří náš pohled na svět a stávají se součástí naší identity.

Co stojí za to zažít na vlastní kůži, je stát se na zkoušku pilotem opravdového letadla nebo dokonce i vrtulníku. Každý z nás měl jako malý jasnou představu o tom, jaké povolání bude jednou vykonávat. Svět je plný malých kosmonautů, popelářů nebo kouzelníků. A my víme, že je také plný malých pilotů a pilotek. Jak? Protože známe dětské úsměvy na dospělých tvářích těch, kteří přijdou na letiště, usednou do kokpitu, nasadí si sluchátka a vrátí se o těch několik let zpátky do svého pokojíčku. S tím rozdílem, že je místo letadýlka ze stavebnice čeká opravdový let s dechberoucím výhledem, adrenalinem v žilách, kniplem v ruce a s profesionálním pilotem po jejich boku.

To, co často činí zážitky skvělým dárkem, je sdílená radost. Lety jsou totiž skvělé dobrodružství i pro více osob – skvělá akce s přáteli, rodinou a blízkými. Do čtyřmístného letounu Cessna 172 mohou obdarovaného doprovodit další dvě osoby a umocnit tak splnění jeho snu o ono sdílené štěstí. Na společné zážitky se nezapomíná!

Pokochat se z ptačí perspektivy oblíbenými místy dole na zemi, osahat si řízení opravdového letadla, absolvovat briefing a předletovou kontrolu letadla s profesionály – to vše zajišťuje, že na vyhlídkový let si krásnou vzpomínku uchová celá posádka. Zážitek který plní sny a kouzlí mnoho úsměvů, nejen u vánočního stromku.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.