Sociální sítě
Nahoru

Lockdown menu 2.0

Páteční večer je časem zážitku. Café Buddha ho dokáže pomocí jedné krabice zařídit. Papírové překvapení obsahuje ingredience na asijský pokrm pro 2 osoby. Žádné starosti, jen zábava. Přece nepřijdeme o možnost, která nám z obyčejného pátku dělá svátek.

První týden se odehrává s Nasi Goreng. Ingredience jsou doručeny až do domu. Stačí převzít zásilku, rozložit ji na kuchyňskou linku a začít vařit. Plnohodnotný zážitek dotvoří přiložený link na video, které je uveřejněné každý pátek v 19h. Toto video je přístupné do následujícího pátku, kdy je měněno za další recept opět ve stejném čase. Už nyní se milovníci asijské kuchyně mohou těšit na Phad Thai, Beef Penang či Cambodian chicken curry.

Každá krabička je nabalena na ingredienci a váhu přesně a průvodcem video receptu je Štěpán Návrat. Jednoduché pořízení, chuťový zážitek, nová dovednost a neuvěřitelná přidaná hodnota zážitku, který v sobě má kurz vaření, kino a restauraci najednou. Přitom se nemusí jednat jen o páteční večer, ale třeba nedělní oběd.

Cena balíčku 450 – 600 Kč pro 2 osoby, záleží na daném pokrmu. Objednávky přímo na e-shopu www.cafebuddha.cz.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.