Sociální sítě
Nahoru

Heuer Monaco, které nosil Steve McQueen, v aukci

V sobotu 12. prosince nabídne aukční dům Phillips ve spolupráci Bacs & Russo legendární hodinky Heuer Monaco, které nosil slavný herec Steve McQueen během natáčení svého kultovního závodního filmu Le Mans.

Vzhledem k tomu, že se jedná o poslední ze dvou známých náramkových hodinek linie Monaco ref.: 1133B, které Steve McQueen vlastnil, představuje aukce velkolepou příležitost vlastnit jeden z nejslavnějších náramkových chronografů 20. století.

Na konci natáčení byly hodinky darovány Stevovem McQueenem hlavnímu mechanikovi filmu a McQueenovu osobnímu mechanikovi Haigovi Alltounianovi. Zadní dýnko hodinek je opatřeno rytinou „TO HAIG Le MANS 1970.

Dražba ocelových Heuer Monaco bude vrcholem newyorkské aukce RACING PULSE. Za kolik se vydraží takto důležitý exemplář? A za kolik druhé nabízené hodinky Rolex “Big Red” Daytona Ref. 6263, které nosil Paul Newman?

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.