Sociální sítě
Nahoru

Bylinná kúra na podporu hubnutí

Dostatečný příjem tekutin má nepostradatelný vliv na celou řadu funkcí našeho organismu. Pitný režim významně ovlivňuje mentální výkonnost, předchází bolestem hlavy a únavě, je důležitý i pro správné fungování orgánů. Denní příjem tekutin by měl odpovídat zhruba dvěma až třem litrům. Najít vhodné alternativy k vodě je ale někdy nelehký úkol. KetoMix proto přichází se dvěma novinkami – tou první je měsíční bylinná kúra na podporu hubnutí. Tou druhou pak Bylinná směs s moringou na podporu trávení.

,,Dostatek tekutin zajišťuje dobrou funkci ledvin, látkovou výměnu a vylučování škodlivých látek, které v těle vznikají. Zajišťuje výkonnost organismu i mentální svěžest a v neposlední řadě stojí i podpora správného vzhledu pokožky. Zpestřit si pitný režim lze neslazenými čaji nebo právě bylinnými kúrami, které jsou zároveň vhodné i jako podpora při redukci váhy,“ říká marketingová ředitelka značky KetoMix Eva Sroka.

Měsíční bylinná kúra na podporu hubnutí obsahuje čistě přírodní složky nejvyšší kvality. Kúra je rozdělena do čtyř týdenních cyklů. První týden se zaměřuje na podporu trávení, druhý pak na pročištění organismu. Ve třetím týdnu pitím této kúry podpoříte lymfatický systém, poslední směsí pak podpoříte správné funkce jater a žlučníku. Směs obsahuje byliny jako moringu olejodárnou, anděliku lékařskou, řepík lékařský, kopřivu dvoudomou, černý bez, svízele přítulu, vřes obecný, ostropestřec mariánský a pampelišku smetánku. Tato čtyřfázová kúra je naprosto výjimečná svou komplexností a celostním řešením péče. Bylinná směs v kombinaci s KetoMix dietou efektivně podpoří i proces hubnutí.

Bylinná směs s moringou na podporu trávení a hubnutí je opět čistě přírodním produktem s blahodárnými účinky. Moringa, kterou v Bylinné směsi najdete, obsahuje vysoké množství antioxidantů, proto je vhodným doplňkem ke zdravému jídelníčku. Fenykl obecný podporuje normální průběh trávení a navozuje detoxikaci. Máta peprná přirozeně navodí normální činnost trávící soustavy a střev. Posílí obranyschopnost a zajistí klidný a regenerační spánek, který je během procesu hubnutí nezbytný. Díky nálevovým sáčkům je čaj jednoduchý a rychlý na přípravu.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.