Sociální sítě
Nahoru

Zimní edice klenotů Halada

Tradiční klenotnictví Halada s více než čtyřicetiletou tradicí nabízí kromě širokého portfolia světových značek i šperky v limitovaných edicí z vlastní klenotnické výroby.

Růžové zlato s brilianty a zeleným ametystem, 13 800 Kč

Právě nyní představuje zimní kolekci šperků Halada ve čtyřech variantách. Vyberou si milovníci bílého, žlutého i růžového zlata. To je ozdobeno drahými kameny jako topaz nebo ametyst opět v různých variantách.

Růžové zlato s brilianty a zeleným ametystem, 13 200 Kč

Každý ze setů obsahuje náhrdelník, náramek a náušnice. Ty mají navíc tři různé možnosti nošení. Lze je nosit s přívěsem nebo bez a ten umístit před nebo za ucho. Náušnice vypadají pokaždé jinak a vždy skvěle.

Bílé zlato s brilianty a topazem london, 8 500 Kč

Šperky zdobí broušená kapka a diamant ve spojení s jemným řetízkem. Design šperků je elegantní, v čistých liniích a samozřejmě v dokonalém klenotnickém zpracování a s použitím prvotřídního materiálu. Zimní kolekce Halada je k dostání ve velmi omezeném počtu a do vyprodání zásob.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.