Sociální sítě
Nahoru

Nová Aprilia RS 660 přijíždí na český trh

Značka Aprilia otevírá novou éru. Zrodila se nová generace lehkých a výkonných motocyklů, postavená na zcela nových technických základech a definovaná novým stokoňovým řadovým dvouválcem o objemu 660 cm3, sofistikovaným designem a špičkovou technikou.

Začíná renesance střední kubatury, která umožní znovu objevit potěšení a radost z každodenní jízdy. Aprilia RS 660 je prvním modelem zcela nové řady motocyklů, která reaguje na poptávku nové generace jezdců po zábavných a snadno ovladatelných strojích, vhodných ke sportovní jízdě na silnici i občasnému svezení na závodním okruhu.

Model RS 660 posouvá koncepci sportovního motocyklu na novou úroveň, a zaměřuje se na vynikající poměr výkonu a hmotnosti, díky kterému je vzrušující a zároveň snadno ovladatelný a dostupný pro každého. Designově unikátní motocykl ctí hodnoty značky Aprilia a kombinuje nejmodernější techniku se stylem, který můžete vnímat dokonce i z jeho barev.

Jako výrobce, který v devadesátých letech prolomil červeno-černý monopol svými spektakulárními barvami, se nyní Aprilia vrací do role designového průkopníka a představuje model RS 660 v nové barvě Acid Gold – která v motocyklovém světě zatím nikdy nebyla k vidění – a vytváří tak novou perspektivu vnímání sportovních strojů, přičemž zároveň nastavuje nová pravidla v oblasti designu výkonných sportovních motocyklů. Aprilia RS 660 je v nabídce ještě v dalších dvou grafických variantách: Lava Red jasně odkazuje na barvy, spojené se skvělou sportovní minulostí značky Aprilia, Apex Black charakterizuje kompletně černý vzhled.

Od nového pojetí sportovního motocyklu a dokonale univerzálního stroje – ať už slouží k dojíždění do práce nebo jízdě na plný plyn – můžete vždy čekat maximální uspokojení. RS 660 nabízí jako první ve své třídě špičkovou techniku, vyladěnou s využitím závodních zkušeností značky Aprilia, a přizpůsobenou zábavě na silnici. Perfektní recept na maximální potěšení se skládá ze 183 kilogramů pohotovostní hmotnosti a paketu elektronických asistenčních systémů APRC, za který by se nestyděl ani motocykl nejvyšší kategorie.

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.