Sociální sítě
Nahoru

Valentýn přeje připraveným

Ať slavíte 14. února se svým protějškem, nebo si budete chtít udělat chvíli pro sebe – nová kolekce LISCA dostane do kolen nejen vás, ale i váš protějšek. S přípravami na svátek zamilovaných, je spjatá i otázka: ,,JAKÉ SPODNÍ PRÁDLO SI POŘÍDIT?“

Samozřejmě záleží, jaký plánujete program. Rafinované, krajkové, hladké, sexy a pohodlné? To vše si návrháři v LISCE dali za úkol. Vznikla tak jedinečná osobitá kolekce SELECTION, kde si vyberou i ty náročnější z Vás! Ať už je vám dvacet nebo sedmdesát. Berme únor jako příležitost udělat radost nejen sobě, ale například i svému partnerovi. Překvapte něčím novým a neokoukaným! Ty staré podprsenky noste pod blůzkou do práce, doma buďte bohyní.

Nejste si jista správnou velikostí? LISCA nabízí online konzultace, v případě koupě nepadnoucího spodního prádla jej můžete vyměnit za odpovídající velikost. Sexy kousky, které dávají moc a sebevědomí, to je LISCA.

Kolekce SELECTION je hravá, zábavná a zároveň velmi sexy a provokativní. Hlavními barvami jsou samozřejmě červená, černá a čisté bílá. Volba je jen na vás! Prádlo je vyrobené z unikátních výšivek, krajek, jemných sítěk a příjemných, měkkých látek, které nebudete chtít svléknout. Romantické spodní prádlo, které vás uchvátí propracovanými detaily, malinkými Swarovski krystaly a dobře zvolenými střihy.

Spodní prádlo je nadčasové, takže pokud jej nevyužijete na Valentýna, určitě se ve vašem šatníku neztratí při jiné příležitosti. Dámy odhoďte zábrany a odměňte se novou kolekcí LISCA SELECTION.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.