Sociální sítě
Nahoru

S pejskem i do mrazivého počasí

Husse je přední švédský výrobce vysoce kvalitních granulovaných a konzervovaných krmiv, kosmetiky, výživových doplňků a pochoutek pro psy a kočky.  Firma Husse působí již od roku 1987, do české republiky se dostala v roce 2010. Za tu dobu získala řadu ocenění a spokojených zákazníků. Firma vyniká zejména tím, že krmiva neobsahují chemii, jsou hypoalergenní, bezlepkové a plné vitamínů.

Chcete se svým pejskem vypravit do hor, na procházku či jiný druh výletu a nechcete mu uškodit na zdraví? Pro tuhle příležitost vyvinula firma HUSSE, pečující řadu CARE. Jde o speciálně vyvinuté kosmetické přípravky pro pejsky a kočičky, které kladou důraz na hydrataci psí pokožky.

TASS PLUS je neparfémovaný a rychle vstřebatelný. Nemusíte obávat mastných skvrn nejen na podlaze, ale ani na pohovce či v pelíšku.

Speciálně pro zimní počasí Husse vyvinul péči o psí tlapky se včelím voskem –  HUSSE TASS PLUS. Tento produkt je novinkou na českém trhu a v zahraničí sklízí úspěchy. Vosk s přírodním složením bez konzervantů a jiných hypoalergenních látek si oblíbí nejen Váš čtyřnohý parťák, ale i Vy! Ať už jste jakkoliv nároční zákazníci. Včelí vosk dodá okamžitou regeneraci postiženým místům. Můžete jej také používat jako prevenci proti stroupkům na packách. Ty se tvoří velmi snadno zvlášť v období mrazu, díky posypové soli nebo když pejsek střídy teplotní podmínky bytu a zahrady.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.